1. Išvirti bulves su lupenomis, atvėsintas nulupti.
2. Pievagrybius ir agurkus nuplauti šaltu vandeniu, gerai nuvalyti.
3. Bulves ir agurkus supjaustyti kubeliais.
4. Susmulkinti grybus.
5. Susmulkinti svogūnus.
6. Visus produktus sumaišyti.
7. Įpilt aliejaus, citrinų sulčių.
8. Gerai sumaišyti ir patiekti.
Bulvių mišrainė su kopūstais, agurkais ir grybais
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Salotos, mišrainės,
Peržiūrų kiekis: 2750
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
191
kcal
4,9 g.
Baltymų
35,9 g.
Angliavandenių
3,7 g.
Riebalų
0,3 g.
7,1 g.
5,2 g.
Ingredientai
3 vnt.
200 g.
3 vnt.
2 vnt.
1 valg. šaukšt.
1 valg. šaukšt.
639 g.
200 g.
195 g.
140 g.
13 g.
16 g.
Iš viso:
1353 g. (porcijos svoris: 338 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
1.6 / 5.0
Vertinimų kiekis: 48
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,64 €
Vegetariškas patiekalas