1. Perplauti šaltu vandeniu grikius ir išvirti.
2. Nuluptos morkos, svogūnai, supjaustyti kubeliais.
3. Gerai nuplauti pievagrybiai supjaustomi juostelėmis
4. Į įkaitintą keptuve su aliejumi sudedamas svogūnas, morkos ir pakepinama apie 4 minutes. Dedami smulkinti pievagrybiai, smulkinti čili pipirai, druska, malti pipirai. Viskas uždengiama ir troškinama 10 minučių. Skystis, kurį pievagrybiai išskiria, turi išgaruoti.
5. Suberiami išvirti grikiai, gerai išmaišoma ir pakaitinama apie 1 minutę.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
280
kcal
9,9 g.
Baltymų
51,0 g.
Angliavandenių
6,6 g.
Riebalų
0,8 g.
8,2 g.
4,9 g.
Ingredientai
1 stikl.
150 g.
2 vnt.
2 vnt.
0.3 vnt.
1 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
170 g.
150 g.
110 g.
140 g.
13 g.
4 g.
Iš viso:
602 g. (porcijos svoris: 201 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 2
Kita informacija
Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 1,55 €
Vegetariškas patiekalas
Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą
Gabriele123
2014-05-23 20:57:17
labai skanu!