1. Kiaušinius virti apie 12 minučių.
2. Kiaušinius nulupti, perpjauti per pusę ir išimti trynius.
3. Supjaustyti smulkiais gabaliukais baklažano minkštimą.
4. Sukapoti riešutus. Susmulkinti česnaką, svogūną, baziliko lapelius.
5. Sudėti visus ingredientus (išskyrus kiaušinius) į keptuvę ir nuolatos maišant troškinti apie 6 minutes.
6. Įdaryti kiaušinius įdaryti dar šilta pagaminta mase.
7. Perverkite kiaušinius mediniu pagaliuku, kad kiaušinių pusės neatsiskirtu.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
97
kcal
6,7 g.
Baltymų
5,0 g.
Angliavandenių
5,9 g.
Riebalų
1,6 g.
1,8 g.
1,9 g.
Ingredientai
0.9 vnt.
0.5 arb. šaukšt.
0.7 valg. šaukšt.
2 skilt.
1 vnt.
2 žiubsn.
2 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
10 vnt.
450 g.
0 g.
10 g.
12 g.
110 g.
1 g.
32 g.
4 g.
440 g.
Iš viso:
1074 g. (porcijos svoris: 107 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 10 porcijų
Porcijos kaina: 1,04 €