1. Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais. Išmuškite mėsą, pabarstykite mėsos prieskoniais ir druska.
2. Paruoštą mėsą apkepkite keptuvėje.
3. Sudėkite mėsą į troškintuvą.
4. Ant mėsos sudėkite stambiai tarkuotas morkas, užberkite smulkintas petražoles, kmynus.
5. Viršų aptepkite majonezu (trupučiu).
6. Ant viršaus uždėkite supjaustyta žiedais papriką (ne visą), svogūnus supjaustytus plonais griežinėliais (ne visus).
7. Ant viršaus dėkite pomidorus supjaustytus griežinėliais, vėl svogūnus (ne visus), papriką ir likusius svogūnus.
8. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite (išskyrus svogūnus) pabarstykite tarkuotu sūriu. Svogūnų sluoksnius ištepkite majonezu.
9. Taip pat kiekvieną sluoksnį truputi pasūdykite.
10. Perpjaukite alyvuoges per pusę ir sudėkite ant apkepo viršaus.
11. Orkaitėje kepti apie 25 minutes 190 laipsnių temperatūroje.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
568
kcal
38,2 g.
Baltymų
13,4 g.
Angliavandenių
40,8 g.
Riebalų
16,4 g.
3,1 g.
7,5 g.
Ingredientai
670 g.
2 vnt.
2 vnt.
1 vnt.
1 vnt.
200 g.
160 ml.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
670 g.
400 g.
260 g.
55 g.
70 g.
200 g.
160 g.
4 g.
1 g.
1 g.
1 g.
Iš viso:
1854 g. (porcijos svoris: 371 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1
Kita informacija
Porcijų kiekis: 5 porcijos
Porcijos kaina: 9,13 €