1. Įkaitinkite alyvuogių aliejų dideliame puode ant vidutinės ugnies. Į puodą sudėkite smulkintą svogūną, morką ir saldžiasias paprikas, apibarstykite druska ir kepinkite kol suminkštės (apie 6-8 minutes).
2. Įdėkite trintą česnaką, aitriųjų paprikų miltelius ir kmynus ir virkite apie minutę laiko. Įdėkite maltą kalakutieną ir išskirstykite ją su šaukštu. Šiek tiek padidinkite ugnį ir maišydami kepinkite, kol kalakutiena nebebus rausva.
3. Į puodą supilkite vištienos sultinį, sudėkite raudonėlį, pomidorų padažą ir lauro lapą. Sudėkite pupeles. Nustatykite silpną ugnį ir uždengus puodą virkite apie 30 minučių.
4. Atidenkite dangtį ir virkite dar apie 30 minučių arba kol skystis sutirštės. Išimkite lauro lapą. Paskaninkite druska ir pipirais pagal skonį.
Kalakutienos ir raudonųjų pupelių čili troškinys
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Troškiniai,
Peržiūrų kiekis: 3396
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
402
kcal
27,3 g.
Baltymų
37,3 g.
Angliavandenių
16,6 g.
Riebalų
3,3 g.
9,7 g.
12,0 g.
Ingredientai
3 valg. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
700 ml.
1 arb. šaukšt.
1 vnt.
2 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
42 g.
1 g.
730 g.
0 g.
32 g.
4 g.
Iš viso:
2700 g. (porcijos svoris: 450 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
4.2 / 5.0
Vertinimų kiekis: 10
Kita informacija
Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 3,81 €
Aštrus patiekalas