1. Išvalyti žuvį,įtrinti druska, pipirais ir apšlakstyti citrinos sultymis.
2. Žalumynus sumaišyti su džiūvėsiais. Rozmarinų įdėti į žuvį.
3. Nuplauti, nusausinti ir supjaustyti nedideliais kubeliais pomidorus. Česnakus nulupti (nepjaustyti).
4. Keptuvėje ant įkaitinto aliejaus apkepti žuvį iš abiejų pusių. Perdėti į kepimo indą, apdėti česnako skiltelėmis ir pomidorais.
5. Kepti žuvį orkaitėje 10 minučių 225 laipsnių temperatūroje. Praėjus 10 minučių ištraukti indą iš orkaitės, apibarstyti džiūvėsėliais, apdėti sviesto gabaliukais ir dar kepti apie 15 minučių.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
324
kcal
31,6 g.
Baltymų
7,8 g.
Angliavandenių
18,3 g.
Riebalų
5,0 g.
1,5 g.
2,8 g.
Ingredientai
1 kg.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
4 valg. šaukšt.
3 valg. šaukšt.
3 valg. šaukšt.
3 valg. šaukšt.
4 vnt.
2 skilt.
2 valg. šaukšt.
30 ml.
1000 g.
4 g.
64 g.
5 g.
11 g.
21 g.
520 g.
12 g.
28 g.
28 g.
Iš viso:
1694 g. (porcijos svoris: 282 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1
Kita informacija
Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 3,29 €
Vegetariškas patiekalas