Kepta lydeka
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 2513
Vienoje
porcijoje:
340
kcal
42,2 g.
Baltymų
16,2 g.
Angliavandenių
10,8 g.
Riebalų
5,5 g. 1,6 g. 1,9 g.

Ingredientai

1 vnt.
1 arb. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
1 kg.
50 ml.
73 g.
6 g.
1000 g.
47 g.
Iš viso:
1311 g. (porcijos svoris: 262 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Kepta lydeka

Paruošimo būdas

1. Išvalyti žuvį.
2. Žuvį supjaustykite gabalais.
3. Žuvį ištrinkite druska ir apšlakstykite citrinos sultimis.
4. Pavoliokite žuvį miltuose, tada kiaušinio plakime ir vėl miltuose.
5. Kepti keptuvėje ant įkaitusio sviesto. Kepti ant nedidelės ugnies kiekvieną pusę apie 5 minutes.
6. Patiekti su balta duona.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 5 porcijos
Porcijos kaina: 3,61 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: