1. Išvalyti žuvį.
2. Žuvį supjaustykite gabalais.
3. Žuvį ištrinkite druska ir apšlakstykite citrinos sultimis.
4. Pavoliokite žuvį miltuose, tada kiaušinio plakime ir vėl miltuose.
5. Kepti keptuvėje ant įkaitusio sviesto. Kepti ant nedidelės ugnies kiekvieną pusę apie 5 minutes.
6. Patiekti su balta duona.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
340
kcal
42,2 g.
Baltymų
16,2 g.
Angliavandenių
10,8 g.
Riebalų
5,5 g.
1,6 g.
1,9 g.
Ingredientai
1 vnt.
1 arb. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
1 vnt.
1 kg.
50 ml.
5 riek.
73 g.
6 g.
16 g.
44 g.
1000 g.
47 g.
125 g.
Iš viso:
1311 g. (porcijos svoris: 262 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 5 porcijos
Porcijos kaina: 3,61 €
Vegetariškas patiekalas