1. Supilt į aliejų citrinos sultys, sutarkuotą česnaką, druską, kmynus, sumaltus lauro lapus ir maltus juoduosius pipirus.
2. Supjaustyti vištieną gabalais ir ištrinti paruoštu mišiniu.
3. Palaikyti 2 valandas, kad mišinys įsigertų į vištą.
4. Orkaitėje kepti 1 valanda.
5. Patiekti su virtomis bulvėmis.
Kepta vištiena su kmynais ir česnaku
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 5196
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
833
kcal
52,8 g.
Baltymų
41,2 g.
Angliavandenių
50,3 g.
Riebalų
11,9 g.
5,3 g.
2,0 g.
Ingredientai
1 kg.
1 vnt.
1 valg. šaukšt.
3 vnt.
2 valg. šaukšt.
4 vnt.
1000 g.
40 g.
6 g.
0 g.
32 g.
852 g.
Iš viso:
1988 g. (porcijos svoris: 497 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
3.6 / 5.0
Vertinimų kiekis: 5
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 3,67 €