1. Sumaišome miltus su cukrumi.
2. Į miltų ir cukraus mišinį įdedam sviesto ir ištrinam(taip pagaminame tešlą).
3. Supjaustyti kubeliais nuluptus obuolius, tada sumaišome juos su cinamonu ir išspaudžiame ant jų pusę citrinos. 4. Gaminimo instrukcija:
5. Į kepimo indelius sudedame obuolius ir ant jų pridedame truputi pagamintos tešlos.
6. Įkaitinam orkaitę ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
7. Iškepus apibarstome migdolais.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
507
kcal
5,8 g.
Baltymų
68,0 g.
Angliavandenių
25,9 g.
Riebalų
12,5 g.
6,2 g.
40,5 g.
Ingredientai
50 g.
120 ml.
0.5 vnt.
2 žiubsn.
3 vnt.
180 ml.
100 ml.
50 g.
104 g.
37 g.
3 g.
546 g.
98 g.
95 g.
Iš viso:
933 g. (porcijos svoris: 233 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,89 €
Vegetariškas patiekalas