Kepti obuoliai
Sukurta prieš: , Kategorija: Desertai, saldumynai, Peržiūrų kiekis: 2271
Vienoje
porcijoje:
507
kcal
5,8 g.
Baltymų
68,0 g.
Angliavandenių
25,9 g.
Riebalų
12,5 g. 6,2 g. 40,5 g.

Ingredientai

120 ml.
0.5 vnt.
2 žiubsn.
100 ml.
104 g.
37 g.
3 g.
95 g.
Iš viso:
933 g. (porcijos svoris: 233 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Kepti obuoliai

Paruošimo būdas

1. Sumaišome miltus su cukrumi.
2. Į miltų ir cukraus mišinį įdedam sviesto ir ištrinam(taip pagaminame tešlą).
3. Supjaustyti kubeliais nuluptus obuolius, tada sumaišome juos su cinamonu ir išspaudžiame ant jų pusę citrinos. 4. Gaminimo instrukcija:
5. Į kepimo indelius sudedame obuolius ir ant jų pridedame truputi pagamintos tešlos.
6. Įkaitinam orkaitę ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
7. Iškepus apibarstome migdolais.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,89 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: