1. Virti šparagines pupeles apie 7 minutes.
2. Nupilkite vandenį ir nusausinkit šparagines pupeles.
3. Sugrūsti česnaką ir sumaišyti su šparaginėmis pupelėmis.
4. Sudėkite šparagines pupeles į dubenį, suberkit smulkiai sutarkuotą sūrį, supilkite aliejų ir išspauskite citrinos sulčių.
5. Gerai viską išmaišykite ir sudėkite į įkaitintą keptuvę.
6. Kepti ištisai pamaišant apie 7 minutes.
Tinka valgyti vienos ir kaip garnyras
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
326
kcal
18,4 g.
Baltymų
12,5 g.
Angliavandenių
23,9 g.
Riebalų
8,0 g.
3,4 g.
6,7 g.
Ingredientai
600 g.
3 skilt.
150 g.
0.5 vnt.
4 valg. šaukšt.
600 g.
18 g.
150 g.
37 g.
56 g.
Iš viso:
861 g. (porcijos svoris: 215 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 4,32 €
Greitai pagaminamas
Vegetariškas patiekalas