1. Išvirti vištos krūtininėles.
2. Nuplauti kopūsto lapus ir nusausinti.
3. Supjaustyti šiaudeliais mėsą ir kopūstus. Sudėti į salotinę.
4. Nutarkuoti truputi citrinos žievelės į salotinę ir išspausti sultys.
5. Įpilt aliejaus ir malto muskato riešuto.
6. Pasūdyti ir įbert pipirų.
7. Atsargiai išmaišyti ir palaikyti valandą.
8. Patiekti papuošus petražolėm ir alyvuogėm
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
341
kcal
19,4 g.
Baltymų
14,4 g.
Angliavandenių
23,5 g.
Riebalų
2,7 g.
5,2 g.
4,3 g.
Ingredientai
2 vnt.
1 žiubsn.
1 vnt.
1 žiubsn.
3 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
1 arb. šaukšt.
600 g.
1 g.
73 g.
2 g.
39 g.
Iš viso:
888 g. (porcijos svoris: 444 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 2,87 €