1. Makaronus išvirkite dideliame vandens kiekyje (vanduo turi būt pasūdytas) .
2. Nulupti česnakus ir svogūnus, tada juos susmulkinkite.
3. Iš nuplautų saldžiųjų paprikų ir aitriųjų paprikų išimti sėklas, supjaustyti juostelėmis.
4. Į atskirą puodą supilkite aliejų, svogūnus, česnakus ir susmulkintas abiejų rūšių paprikas. Viską apkepkite.
5. Į puodą su daržovėmis įdėkite faršą ir kepkite kol faršas pakeis spalvą ir pasidarys birus.
6. Į puodą užberkite kmynų, maltų aitriųjų paprikų ir druskos šaukštelį (galima pagal skonį).
7. Viską supilti į vieną puodą, įpilti pomidoro padažo ir virti 12 minučių neuždengus.
Makaronai su faršu ir paprikom
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 3551
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
463
kcal
25,9 g.
Baltymų
50,7 g.
Angliavandenių
29,0 g.
Riebalų
8,7 g.
5,4 g.
8,3 g.
Ingredientai
200 g.
1 vnt.
2 vnt.
2 valg. šaukšt.
400 g.
1 arb. šaukšt.
1 arb. šaukšt.
1 arb. šaukšt.
200 g.
110 g.
400 g.
26 g.
400 g.
2 g.
6 g.
Iš viso:
1482 g. (porcijos svoris: 371 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 2
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 5,32 €
Aštrus patiekalas