Padažo gaminimas:
1. Keptuvėje pora minučių paskrudiname riešutus.
2. Į virtuvinį kombainą sudedame paskrudintus riešutus, baziliko lapelius ir nuluptą česnako skiltelę. Viską maišome apie 10 sekundžių.
3. Įpilame alyvuogių aliejaus, sūrio bei prieskoniu.
4. Vėl maišome kol masė pasidarys vientisa (apie 15 sekundžių).
Užpilame paruoštą padažą ant išvirtų makaronų.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
524
kcal
12,2 g.
Baltymų
61,9 g.
Angliavandenių
43,7 g.
Riebalų
5,4 g.
3,0 g.
1,5 g.
Ingredientai
320 g.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
320 g.
1 g.
Iš viso:
515 g. (porcijos svoris: 129 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,98 €
Vegetariškas patiekalas