1. Soją išverdame 2 litrų vandenyje su 2 kubeliais sultinio. Virti tiek laiko kiek nurodyta ant sojos pakuotės.
2. Išvirtus sojos kubelius apkepame keptuvėje (ant įkaitinto aliejaus) su smulkintu česnaku.
3. Supilti stiklinę nuoviro, kuriame vyrėme soją.
4. Dėti grietinę, miltus ir supilti saldžiai aštrų padažą. Guliašo tirštumą reguliuojame sojos nuoviru ir miltais.
5. Patiekti su išvirtais ryžiais.
Sojos guliašas saldžiai aštriam padaže
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 3177
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
512
kcal
33,6 g.
Baltymų
74,4 g.
Angliavandenių
8,3 g.
Riebalų
1,1 g.
1,1 g.
0,8 g.
Ingredientai
200 g.
1 skilt.
2 valg. šaukšt.
3 valg. šaukšt.
2 vnt.
2 valg. šaukšt.
120 ml.
200 g.
6 g.
26 g.
24 g.
24 g.
120 g.
Iš viso:
680 g. (porcijos svoris: 170 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 2
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,60 €
Vegetariškas patiekalas
Aštrus patiekalas