1. Supjaustykite smulkiai kalafiorą. Išvirkite vandenyje, pertrinkite su blenderiu arba sieteliu.
2. Į perkoštą vandenį, kuriame virė kalafioras suberkite manų kruopas ir virkite apie 10 minučių.
3. Sudėkite pertrintus kalafiorus.
4. Pasūdykite sriubą, įdėkite prieskonių.
5. Palikite pastovėti apie 15 min.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
137
kcal
6,9 g.
Baltymų
27,8 g.
Angliavandenių
0,9 g.
Riebalų
0,3 g.
5,0 g.
3,7 g.
Ingredientai
1 vnt.
1 l.
100 ml.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
588 g.
1000 g.
73 g.
4 g.
1 g.
Iš viso:
1667 g. (porcijos svoris: 556 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 1,66 €
Vegetariškas patiekalas