1. Supjaustyt žuvį gabalais, pasūdyti, pabarstyti miltais ir kepti keptuvėje ant įkaitusio aliejaus ( 2 šaukštai ). Iškepkite.
2. Pomidorus nuplikyti, nulupti ir supjaustyti skiltelėmis. Supjaustyti porus grežinėliais.
3. Kitoje keptuvėje įpilkite likusį aliejų, sudėkite poro grežinėlius, pomidorus ir patroškinkite apie 5 minutes. Nukelkite keptuvę nuo ugnies. Supilkite citrinos sultis, grietinę, kmynus, pasūdikite, įberkite cukraus ir išmaišykite. Sudėkite keptą žuvį ir dar patroškinkite ant nedidelės ugnies.
4. Prieš patiekiant pabarstykite krapais.
Troškintos jūros lydekos su daržovėmis
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 9641
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
294
kcal
30,8 g.
Baltymų
16,3 g.
Angliavandenių
11,7 g.
Riebalų
1,2 g.
2,5 g.
6,0 g.
Ingredientai
600 g.
3 vnt.
3 vnt.
1 valg. šaukšt.
3 valg. šaukšt.
3 valg. šaukšt.
1 valg. šaukšt.
1 arb. šaukšt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
600 g.
258 g.
390 g.
12 g.
48 g.
39 g.
8 g.
2 g.
4 g.
3 g.
Iš viso:
1365 g. (porcijos svoris: 341 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
3.1 / 5.0
Vertinimų kiekis: 179
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 3,72 €