Antiena marinuota obuolių sultyse
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 4415
Vienoje
porcijoje:
1219
kcal
187,1 g.
Baltymų
46,4 g.
Angliavandenių
98,0 g.
Riebalų
32,5 g. 4,9 g. 9,8 g.

Ingredientai

1.5 vnt.
2 skilt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
 išvirti
4 vnt.
12 g.
4 g.
 išvirti
852 g.
Iš viso:
2193 g. (porcijos svoris: 548 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Antiena marinuota obuolių sultyse

Paruošimo būdas

1. Antieną pamerkti obuolių sultyse, kad apsemtu. Įberti maltų pipirų, druskos, smulkintų lauro lapų, nuluptas ir pasmulkintas česnako skilteles.
2. Antieną marinate palaikyti apie parą laiko.
3. Ištraukus galima pagardinti mėgstamais prieskoniais, sezamo sėklomis ir kepti orkaitėje, kol gražiai apskrus.
4. Patiekti su virtomis bulvėmis

Įvertinimas

5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 6,36 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: