1. Antieną pamerkti obuolių sultyse, kad apsemtu. Įberti maltų pipirų, druskos, smulkintų lauro lapų, nuluptas ir pasmulkintas česnako skilteles.
2. Antieną marinate palaikyti apie parą laiko.
3. Ištraukus galima pagardinti mėgstamais prieskoniais, sezamo sėklomis ir kepti orkaitėje, kol gražiai apskrus.
4. Patiekti su virtomis bulvėmis
Antiena marinuota obuolių sultyse
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 8345
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
1219
kcal
187,1 g.
Baltymų
46,4 g.
Angliavandenių
98,0 g.
Riebalų
32,5 g.
4,9 g.
9,8 g.
Ingredientai
1 kg.
1 žiubsn.
0.5 l.
1.5 vnt.
2 skilt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
1000 g.
322 g.
0 g.
12 g.
4 g.
2 g.
Iš viso:
2193 g. (porcijos svoris: 548 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
2.8 / 5.0
Vertinimų kiekis: 4
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 6,36 €