1. Grietinę sumaišykite su sutrintais česnakais ir pomidorų tyre.
2. Įtrinkite vištienos krūtinėlę druska, pipirais ir smulkintais čiobreliais.
3. Įtrinti vištieną palaikykite šaldytuve apie 2 valandas.
4. Kiekvieną vištienos krūtinėlės file gabaliuką apvoliokite pagamintame padaže iš grietinės, pomidorų tyrės ir česnako.
5. Vištos gabaliukus susukite folijoje ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 min.
6. Nusukite folija ir apibarstykite sutarkuotu sūriu.
7. Dar pakepkite orkaitėje apie 15 min.
8. Patiekti galima su virtomis bulvėmis ir pjaustytu pomidoru.
Apkepta vištienos krūtinėlė su sūriu
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 7619
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
619
kcal
56,4 g.
Baltymų
57,9 g.
Angliavandenių
17,4 g.
Riebalų
8,4 g.
7,9 g.
6,3 g.
Ingredientai
1 vnt.
2 valg. šaukšt.
1 arb. šaukšt.
0.5 arb. šaukšt.
100 g.
0.8 stikl.
4 vnt.
5 vnt.
40 g.
1 g.
100 g.
147 g.
520 g.
1065 g.
Iš viso:
2711 g. (porcijos svoris: 678 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
3.1 / 5.0
Vertinimų kiekis: 234
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 5,75 €