1. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepkite nuolat maišydami faršą.
2. Apkepus faršui į keptuvę suberkite smulkintą čilį pipirą, susmulkintą svogūną, prieskonius, susmulkintą česnaką, druską. Viską truputi pakepkite.
3. Suverskite viską į puodą. Supilkite pupeles, aitriųjų paprikų padažą, pomidorų padažą. Įpilkite truputi vandens. Maišydami pavirkite ant nedidelės ugnies maždaug 12 minučių.
4. Prieš patiekiant į sriubą įtarkuokite truputi sūrio.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
309
kcal
17,4 g.
Baltymų
10,8 g.
Angliavandenių
21,6 g.
Riebalų
7,8 g.
2,2 g.
3,3 g.
Ingredientai
300 g.
2 žiubsn.
3 žiubsn.
2 skilt.
1 vnt.
2 valg. šaukšt.
30 g.
2 žiubsn.
1 valg. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
300 g.
8 g.
2 g.
12 g.
110 g.
30 g.
30 g.
0 g.
13 g.
32 g.
Iš viso:
682 g. (porcijos svoris: 171 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
2.5 / 5.0
Vertinimų kiekis: 4
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,77 €
Aštrus patiekalas