Aštri čili sriuba
Sukurta prieš: , Kategorija: Sriubos, Peržiūrų kiekis: 12123
Vienoje
porcijoje:
310
kcal
24,7 g.
Baltymų
21,5 g.
Angliavandenių
14,5 g.
Riebalų
4,9 g. 5,6 g. 6,9 g.

Ingredientai

 Vidutiniai
4 vnt.
1 skilt.
 Truputi
0.3 vnt.
 Galima dėti pagal skonį
1 žiubsn.
 Galima dėti pagal skonį
1 žiubsn.
 Galima dėti pagal skonį
1 žiubsn.
 Susmulkintas
1 vnt.
 Galima dėti pagal skonį
30 g.
 kepimui
2 valg. šaukšt.
 Vidutiniai
520 g.
6 g.
 Truputi
60 g.
 Galima dėti pagal skonį
2 g.
 Galima dėti pagal skonį
4 g.
 Galima dėti pagal skonį
1 g.
 Susmulkintas
70 g.
 Galima dėti pagal skonį
30 g.
 kepimui
26 g.
Iš viso:
1771 g. (porcijos svoris: 295 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Aštri čili sriuba

Paruošimo būdas

1. Pomidorus nupilkite karštu vandeniu ir nulupkite odeles.
2. Česnaką, papriką, čilį pipirą, pomidorus sumalkite.
3. Pakepkite jautienos faršą su susmulkintu svogūnu. Kepti kol faršas paruduos.
4. Sumalkite arba kitaip susmulkinkite iškeptą faršą.
5. Į puodą sudėkite sumaltus česnakus, čilį pipirą, pomidorus ir iškeptą bei susmulkintą faršą.
6. Įpilkite truputi vandens, supilkite pupeles ir gerai sumaišykite. (Sriuba turi būti tiršta)
7. Supykite pomidorų padažą ir prieskonius.
8. Neilgai patroškinkite.
9. Pateikti apibarsčius sutarkuotu fermentinių sūriu.

Įvertinimas

4.5 / 5.0
Vertinimų kiekis: 140

Kita informacija

Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 3,23 €
Aštrus patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: