1. Pomidorus nupilkite karštu vandeniu ir nulupkite odeles.
2. Česnaką, papriką, čilį pipirą, pomidorus sumalkite.
3. Pakepkite jautienos faršą su susmulkintu svogūnu. Kepti kol faršas paruduos.
4. Sumalkite arba kitaip susmulkinkite iškeptą faršą.
5. Į puodą sudėkite sumaltus česnakus, čilį pipirą, pomidorus ir iškeptą bei susmulkintą faršą.
6. Įpilkite truputi vandens, supilkite pupeles ir gerai sumaišykite. (Sriuba turi būti tiršta)
7. Supykite pomidorų padažą ir prieskonius.
8. Neilgai patroškinkite.
9. Pateikti apibarsčius sutarkuotu fermentinių sūriu.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
310
kcal
24,7 g.
Baltymų
21,5 g.
Angliavandenių
14,5 g.
Riebalų
4,9 g.
5,6 g.
6,9 g.
Ingredientai
500 g.
100 ml.
1 skilt.
500 g.
107 g.
6 g.
Iš viso:
1771 g. (porcijos svoris: 295 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
4.5 / 5.0
Vertinimų kiekis: 140
Kita informacija
Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 3,23 €
Aštrus patiekalas