1. Supjaustykite mažais kubeliais nuplautus pomidorus.
2. Nuplaukite obuolius ir supjaustykite ketvirčiais. Išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis.
3. Pusiau perpjaukite pipirą, išimkite sėklas ir susmulkinkite nedideliais gabaliukais.
4. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėkite pomidorus, pipirą ir obuolius. Troškinkite uždengę dangtį, kol ingredientai sukris. Tada viską pertrinkite per sietelį.
5. Sultinį užvirinkite, sudėkite pomidorų tyrę, įberkite cukraus, maltų pipirų, druskos.
6. Miltus gerai išsukite su kiaušiniu, maišant supilkite į sriubą. Palaukite kol užvirs.
7. Pabarstykite bazilikais ir patiekite.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
147
kcal
4,3 g.
Baltymų
24,2 g.
Angliavandenių
4,9 g.
Riebalų
0,7 g.
3,9 g.
13,2 g.
Ingredientai
6 vnt.
1 vnt.
1 valg. šaukšt.
1 l.
1 vnt.
3 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
780 g.
182 g.
13 g.
1022 g.
44 g.
24 g.
3 g.
0 g.
8 g.
Iš viso:
2124 g. (porcijos svoris: 531 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
1.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,60 €
Aštrus patiekalas