1. Jautienos faršą sumaišykite su druska, maltais pipirais ir aštriais prieskoniais.
2. Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iškepkite faršą. Prieš baigiant kepti sudėkite susmulkintą saldžiąją papriką ir aitriąją. Dar truputėli pakepkite.
3. Paruoštą įdarą dėkite ant tortilijos lakštų, uždėkite truputi sūrio ir smulkinto agurko.
4. Susukite tortilijas, užtvirtinkite mediniais smeigtukais.
5. Keti orkaitėje kol gražiai paskrus.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
420
kcal
27,2 g.
Baltymų
28,2 g.
Angliavandenių
21,9 g.
Riebalų
7,6 g.
4,2 g.
4,6 g.
Ingredientai
200 g.
0.3 vnt.
0.5 vnt.
20 g.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
1 valg. šaukšt.
200 g.
47 g.
100 g.
20 g.
8 g.
14 g.
Iš viso:
520 g. (porcijos svoris: 260 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
2.5 / 5.0
Vertinimų kiekis: 129
Kita informacija
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 5,33 €
Aštrus patiekalas