1. Nuplaukite ir nusausinkite blauzdeles.
2. Blauzdeles sudekite į didelį tvirtą plastikinį maišą.
3. Sumaišykite medų, garstyčias, citrinos sūltis, sojos padažą, druską, pipirus, maltus čili pipirus, aliejų.
4. Paruoštą marinatą supilkite į maišelį su blauzdelėm. Užriškite maišelį ir palaikykite šaldytuve apie 2 valandas.
5. Kepti orkaitėje ant skardos išklotos folija apie 40 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
6. Patiekti su virtais ryžiais.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
614
kcal
33,8 g.
Baltymų
62,5 g.
Angliavandenių
25,1 g.
Riebalų
3,9 g.
1,6 g.
9,2 g.
Ingredientai
8 skilt.
2 valg. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
1 valg. šaukšt.
50 ml.
2 valg. šaukšt.
2 žiubsn.
1 arb. šaukšt.
2 žiubsn.
48 g.
42 g.
32 g.
18 g.
43 g.
32 g.
8 g.
Iš viso:
1053 g. (porcijos svoris: 263 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 3,72 €
Aštrus patiekalas