1. Sparnelius perpjauti per sąnarius, galiukus galite pasidėti pvz. sultyniui.
2. Sumaišyti sojų padažą, medų, aitriųjų paprikų padažą, susmulkintus česnakus, sezamų aliejų, tarkuoto įmbiero šaukštą.
3. Sparnelius sudėti į paruoštą marinatą ir laikyti mažiausiai pusvalandį.
4. Įkaitinti orkaite iki 200 laipsnių. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi ir sudėti sparnelius.
5. Kepti apie 45 minutes.
6. Marinatą galima pavirti 15 minučių ir patiekti kaip padažą
Aštrūs kinietiški vištų sparneliai
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 3550
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
658
kcal
47,6 g.
Baltymų
8,3 g.
Angliavandenių
47,2 g.
Riebalų
11,0 g.
0,4 g.
5,1 g.
Ingredientai
1 valg. šaukšt.
4 valg. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
4 valg. šaukšt.
4 skilt.
1000 g.
21 g.
72 g.
28 g.
60 g.
24 g.
Iš viso:
1214 g. (porcijos svoris: 304 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 4,58 €
Aštrus patiekalas