1. Suberti avižines kruopas į vandenį. Virti ant silpnos ugnies, ištisai pamaišant kol kruopos suminkštės.
2. Lėtai maišant sudėkit sutarkuotą bulvę.
3. Pavirti, įberti druskos, cukraus. Nuimti nuo ugnies ir palikt pastovėti 5 minutes (košė turi subrinkti).
4. Patiekti su kondensuotu pienu ir sviestu.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
436
kcal
15,2 g.
Baltymų
68,1 g.
Angliavandenių
12,1 g.
Riebalų
5,1 g.
9,8 g.
8,0 g.
Ingredientai
2 stikl.
1 l.
2 valg. šaukšt.
2 arb. šaukšt.
1 vnt.
2 valg. šaukšt.
312 g.
1000 g.
28 g.
9 g.
213 g.
40 g.
Iš viso:
1606 g. (porcijos svoris: 402 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
3.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 2
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,20 €
Vegetariškas patiekalas