Avižinė košė su bulve
Sukurta prieš: , Kategorija: Košės, tyrės, Peržiūrų kiekis: 2649
Vienoje
porcijoje:
436
kcal
15,2 g.
Baltymų
68,1 g.
Angliavandenių
12,1 g.
Riebalų
5,1 g. 9,8 g. 8,0 g.

Ingredientai

1 l.
2 valg. šaukšt.
2 arb. šaukšt.
1 vnt.
 pagal skonį
1 žiubsn.
2 valg. šaukšt.
1000 g.
28 g.
9 g.
213 g.
 pagal skonį
4 g.
Iš viso:
1606 g. (porcijos svoris: 402 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Avižinė košė su bulve

Paruošimo būdas

1. Suberti avižines kruopas į vandenį. Virti ant silpnos ugnies, ištisai pamaišant kol kruopos suminkštės.
2. Lėtai maišant sudėkit sutarkuotą bulvę.
3. Pavirti, įberti druskos, cukraus. Nuimti nuo ugnies ir palikt pastovėti 5 minutes (košė turi subrinkti).
4. Patiekti su kondensuotu pienu ir sviestu.

Įvertinimas

3.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 2

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,20 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: