1. Suberti avižines kruopas į vandenį. Virti ant silpnos ugnies, ištisai pamaišant kol kruopos suminkštės.
3. Pavirti dar truputi, įberti druskos, cukraus. Nuimti nuo ugnies ir palikt pastovėti 5 minutes (košė turi subrinkti).
4. Patiekti su kondensuotu pienu ir sviestu.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
390
kcal
14,1 g.
Baltymų
57,9 g.
Angliavandenių
12,0 g.
Riebalų
5,1 g.
8,6 g.
6,5 g.
Ingredientai
2 stikl.
0.8 l.
2 valg. šaukšt.
1 arb. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
312 g.
800 g.
28 g.
4 g.
40 g.
Iš viso:
1188 g. (porcijos svoris: 297 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 3
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,09 €
Vegetariškas patiekalas