Avižiniai sausainiai
Sukurta prieš: , Kategorija: Desertai, saldumynai, Peržiūrų kiekis: 7314
Vienoje
porcijoje:
327
kcal
7,3 g.
Baltymų
41,1 g.
Angliavandenių
8,3 g.
Riebalų
3,1 g. 3,4 g. 30,7 g.

Ingredientai

0.6 stikl.
1 žiubsn.
 sumalti
2 stikl.
 skardai patepti
1 valg. šaukšt.
120 g.
4 g.
 sumalti
162 g.
 skardai patepti
14 g.
Iš viso:
388 g. (porcijos svoris: 97 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Avižiniai sausainiai

Paruošimo būdas

1. Išmaišykite kiaušinius su cukrumi (cukrų galite sumalti, kad būtų smulkesnis), kol mišinys pasidarys kaip kremas.
2. Į kiaušinius suberkite sumaltus avižinius dribsnius ir druską. Viską gerai išmaišykite.
3. Skardą ištepkite sviestu.
4. Ant skardos dėkite po šaukštelį pagamintos tešlos. Palikite tarp sausainių apie 1 cm nes sausainiai išsipūs.
5. Sausainius paspauskite stiklinės dugnu (sušlapintu vandenyje).
5. Kepti apie 5 minutes kol pagels kraštai.

Įvertinimas

4.6 / 5.0
Vertinimų kiekis: 9

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 0,79 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
Renata
2014-05-29 15:26:38
Sakykit o kokio karštumo turėtų būti orkaitė?
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: