1. Išmaišykite kiaušinius su cukrumi (cukrų galite sumalti, kad būtų smulkesnis), kol mišinys pasidarys kaip kremas.
2. Į kiaušinius suberkite sumaltus avižinius dribsnius ir druską. Viską gerai išmaišykite.
3. Skardą ištepkite sviestu.
4. Ant skardos dėkite po šaukštelį pagamintos tešlos. Palikite tarp sausainių apie 1 cm nes sausainiai išsipūs.
5. Sausainius paspauskite stiklinės dugnu (sušlapintu vandenyje).
5. Kepti apie 5 minutes kol pagels kraštai.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
327
kcal
7,3 g.
Baltymų
41,1 g.
Angliavandenių
8,3 g.
Riebalų
3,1 g.
3,4 g.
30,7 g.
Ingredientai
2 vnt.
0.6 stikl.
1 žiubsn.
88 g.
120 g.
4 g.
Iš viso:
388 g. (porcijos svoris: 97 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
4.6 / 5.0
Vertinimų kiekis: 9
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 0,79 €
Vegetariškas patiekalas
Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą
Renata
2014-05-29 15:26:38
Sakykit o kokio karštumo turėtų būti orkaitė?