1. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir pakepame saulėgrąžas ir avižinius dribsnius, kol gražiai apskrus.
2. Į keptuve su kepamomis saulėgrąžomis su dribsniai maišant supilti medų ir razinas. Kaitinti tol, kol medus tolygiai pasiskirstys ir beveik užvirs. Sudėti visą turinį į kokia nors skardą ar formą, prispausti ir kelias valandas palaikyti šaldytuve, kol sukietės.
3. Sukietėjus masei supjaustyti kvadratais arba kitomis sausainių formomis.
Avižinių dribsnių su saulėgrąžom sausainiai
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Desertai, saldumynai,
Peržiūrų kiekis: 4028
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
403
kcal
4,2 g.
Baltymų
43,6 g.
Angliavandenių
24,4 g.
Riebalų
2,3 g.
2,6 g.
35,2 g.
Ingredientai
5 valg. šaukšt.
60 g.
4 valg. šaukšt.
4 valg. šaukšt.
4 valg. šaukšt.
26 g.
60 g.
84 g.
52 g.
Iš viso:
259 g. (porcijos svoris: 86 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
3.8 / 5.0
Vertinimų kiekis: 5
Kita informacija
Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 1,08 €
Vegetariškas patiekalas