1. Nulupkite avokadus, išimkite kauliukus ir susmulkinkite.
2. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite pusžiedžiais.
3. Pekino kopūstą susmulkinkite. Viską išmaišykite.
4. Atskirai sumaišykite laimo sultys, raudono vyno actą, cukrų ir sojos padažą. Paruoštą padažą užpilkite ant salotų.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
233
kcal
6,0 g.
Baltymų
19,2 g.
Angliavandenių
16,9 g.
Riebalų
2,4 g.
9,5 g.
4,8 g.
Ingredientai
3 vnt.
1 vnt.
0.5 vnt.
4 valg. šaukšt.
0.3 stikl.
0.3 stikl.
1 arb. šaukšt.
450 g.
110 g.
463 g.
83 g.
69 g.
4 g.
Iš viso:
1244 g. (porcijos svoris: 311 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 6,42 €
Vegetariškas patiekalas