1. Supjaustyti gabaliukais žuvį.
2. Išplakti kiaušinius, įmaišyti druskos ir pipirų.
3. Pavoliojame žuvies gabaliukus kiaušinio plakime ir džiuvėsėliuose.
4. Kepti abi žuvies puses po 6-8 minutes.
Gaminame padažą:
1. Smulkiai supjaustytą agurką sumaišome su majonezu, smulkiai smulkintais česnakais, susmulkintomis petražolėmis.
Baltos žuvies kepsneliai su padažu
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 4504
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
540
kcal
45,3 g.
Baltymų
14,2 g.
Angliavandenių
31,7 g.
Riebalų
4,7 g.
1,5 g.
2,5 g.
Ingredientai
500 g.
1 vnt.
1 sauj.
5 valg. šaukšt.
1 vnt.
2 skilt.
4 žiubsn.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
2 valg. šaukšt.
500 g.
44 g.
38 g.
75 g.
135 g.
12 g.
3 g.
8 g.
26 g.
Iš viso:
844 g. (porcijos svoris: 281 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 3,80 €