Baltos žuvies kepsneliai su padažu
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 2948
Vienoje
porcijoje:
540
kcal
45,3 g.
Baltymų
14,2 g.
Angliavandenių
31,7 g.
Riebalų
4,7 g. 1,5 g. 2,5 g.

Ingredientai

Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Baltos žuvies kepsneliai su padažu

Paruošimo būdas

1. Supjaustyti gabaliukais žuvį.
2. Išplakti kiaušinius, įmaišyti druskos ir pipirų.
3. Pavoliojame žuvies gabaliukus kiaušinio plakime ir džiuvėsėliuose.
4. Kepti abi žuvies puses po 6-8 minutes.
Gaminame padažą:
1. Smulkiai supjaustytą agurką sumaišome su majonezu, smulkiai smulkintais česnakais, susmulkintomis petražolėmis.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 3,80 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: