1. Sumaišyti vandenį, kepimo miltelius, miltus, alyvuogių aliejų ir išplakti kiaušinio baltymą.
2. Nuluptus bananus įdedame į tešlą.
3. Kepame įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi iš visų pusių, kol gražiai pagels.
4. Bananų iškepusius gabaliukus nusausiname popieriumi.
5. Į puodą įpilti medaus su citrinos sultymis ir pakaitinti. Pagaminta padažu apipilti bananus.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
374
kcal
5,4 g.
Baltymų
75,5 g.
Angliavandenių
8,4 g.
Riebalų
0,9 g.
4,6 g.
38,0 g.
Ingredientai
2 žiubsn.
1 valg. šaukšt.
80 ml.
75 ml.
1 vnt.
0.5 arb. šaukšt.
2 vnt.
2.5 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
1 valg. šaukšt.
10 g.
43 g.
75 g.
2 g.
272 g.
53 g.
3 g.
13 g.
Iš viso:
508 g. (porcijos svoris: 254 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1
Kita informacija
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 1,62 €
Greitai pagaminamas
Vegetariškas patiekalas