1. Kelis graikinius riešutus pasilikti papuošimui, kitus sutraiškyti.
2. Sutrinti nuluptus kivį ir bananus.
3. Vaisus suplakti su riešutais ir medumi.
4. Supilstyti į taureles ar kitus nedidelius indelius ir papuošti su nesutraiškytais graikiniais riešutais.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
331
kcal
4,9 g.
Baltymų
58,8 g.
Angliavandenių
12,1 g.
Riebalų
1,2 g.
6,7 g.
39,0 g.
Ingredientai
236 g.
160 g.
42 g.
Iš viso:
473 g. (porcijos svoris: 237 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 2,50 €
Greitai pagaminamas
Vegetariškas patiekalas