Be lukšto virtas kiaušinis
Sukurta prieš: , Kategorija: Kita, Peržiūrų kiekis: 4312
Vienoje
porcijoje:
243
kcal
15,7 g.
Baltymų
23,4 g.
Angliavandenių
9,8 g.
Riebalų
3,0 g. 3,9 g. 5,1 g.

Ingredientai

35 g.
4 g.
Iš viso:
258 g. (porcijos svoris: 258 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Be lukšto virtas kiaušinis

Paruošimo būdas

1. Puode įkaitinkite vandenį iki beveik verdančio. Jei jis jau pradėjo virti, šiektiek sumažinkite ugnį, kad jis aprimtų ir neburbuliuotų, kitaip kiaušinių baltymai gali labai išsisklaidyti.

2. Po vieną kiaušinį įmuškite į stiklinę ir iš jos perkelkite į vandenį. Perkėlimą atlikite lėtai ir prie pat vandens paviršiaus.

3. Išjunkite viryklę ir uždenkite dangtį. Leiskite kiaušiniams pabūti apie 4 minutes, kol jie išvirs.

4. Su skylėtu šaukštu perkelte kiaušinius į lėkštę, pagal skonį užbarstykite druskos ir pipirų, šalia pasipjaustykite pomidorą ir pasiimkite riekelę duonos.


Be lukšto virtų kiaušinių privalumai: priešingai nei kepant kiaušinius jūs negausite papildomų nereikalingų riebalų ir žinoma nereikės jų lupti. Skanaus.

Įvertinimas

4.6 / 5.0
Vertinimų kiekis: 7

Kita informacija

Porcijų kiekis: 1 porcija
Porcijos kaina: 2,32 €
Greitai pagaminamas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: