1. Susmulkinti grybus. Susmulkinti - sukapoti svogūnus.
2. Įkaitinti keptuvėje aliejų ir 2 minutes apkepinti svogūnus. Sudėt nuplautus, susmulkintus grybus ir pakepti dar 10 minučių.
3. Smulkia tarką sutarkuoti bulves.
4. Į sutarkuotas bulves įdėti prieskonių, miltus, kiaušinį ir kepintus grybus su svogūnais. Viską gerai išmaišome.
5. kepti keptuvėje ant įkaitinto aliejaus.
6. Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
374
kcal
11,2 g.
Baltymų
65,5 g.
Angliavandenių
8,2 g.
Riebalų
1,0 g.
9,0 g.
6,4 g.
Ingredientai
6 vnt.
300 g.
2 vnt.
2 valg. šaukšt.
1 vnt.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
2 valg. šaukšt.
1278 g.
300 g.
220 g.
16 g.
44 g.
8 g.
26 g.
Iš viso:
1895 g. (porcijos svoris: 474 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,83 €