1. Nuskuskite bulves, sutarkuokite burokine tarka.
2. Bulvių masę sumaišykite su prieskoniais.
3. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite blynelius.
4. Kepkite tol kol kiekvieną blynelio pusė gražiai apskrus.
Padažas:
1. Sutrinkite varškę per tinklelį ir sumaišykite su grietinę, druska ir pienu.
Į blynelius nepridėkite labai daug prieskonių, kadangi padažas gausis ganėtinai sūrus.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
520
kcal
17,4 g.
Baltymų
67,5 g.
Angliavandenių
20,4 g.
Riebalų
3,5 g.
8,4 g.
4,4 g.
Ingredientai
7 vnt.
4 valg. šaukšt.
200 g.
100 ml.
2 žiubsn.
1491 g.
52 g.
200 g.
109 g.
8 g.
Iš viso:
1943 g. (porcijos svoris: 486 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,95 €