Bulviniai blynai su varškės padažu
Sukurta prieš: , Kategorija: Blynai, Peržiūrų kiekis: 2029
Vienoje
porcijoje:
520
kcal
17,4 g.
Baltymų
67,5 g.
Angliavandenių
20,4 g.
Riebalų
3,5 g. 8,4 g. 4,4 g.

Ingredientai

7 vnt.
 bulvėms
2 žiubsn.
4 valg. šaukšt.
 100 g.
100 ml.
2 žiubsn.
1491 g.
 bulvėms
3 g.
 100 g.
80 g.
8 g.
Iš viso:
1943 g. (porcijos svoris: 486 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Bulviniai blynai su varškės padažu

Paruošimo būdas

1. Nuskuskite bulves, sutarkuokite burokine tarka.
2. Bulvių masę sumaišykite su prieskoniais.
3. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite blynelius.
4. Kepkite tol kol kiekvieną blynelio pusė gražiai apskrus.
Padažas:
1. Sutrinkite varškę per tinklelį ir sumaišykite su grietinę, druska ir pienu.
Į blynelius nepridėkite labai daug prieskonių, kadangi padažas gausis ganėtinai sūrus.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,95 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: