1. Bulves ir svogūną sutarkuokite burokine tarka.
2. Bulvių tarkę imkite su rankomis ir nuspauskite vandenį.
3. Į tarkę įmaišykite druskos.
4. Į tarkę supilkite išplaktus kiaušinius, suberkite sukapotas petražoles, miltus, kubeliais pjaustytą feta sūrį.
5. Viską apibarstykite maltais pipirais ir gerai išmaišykite.
6. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi (ant vidutinio kaitrumo).
7. Iš pagamintos masės gaminkite blynus ir kepkite abi puses po 4 minutes.
8. Blynus iš keptuvės dėkite į lėkštes su popieriniais rankšluosčiais, kad nuvarvėtų riebalų perteklius.
9. Blynus papuošti citrinos skiltelėmis.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
331
kcal
9,5 g.
Baltymų
37,8 g.
Angliavandenių
16,1 g.
Riebalų
4,4 g.
4,7 g.
3,2 g.
Ingredientai
1 vnt.
3 vnt.
1 vnt.
2 vnt.
2 valg. šaukšt.
60 g.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
3 valg. šaukšt.
73 g.
639 g.
70 g.
88 g.
8 g.
60 g.
4 g.
42 g.
Iš viso:
1018 g. (porcijos svoris: 255 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,69 €