Bulvių ir lašišos apkepas
Sukurta prieš: , Kategorija: Apkepai, Peržiūrų kiekis: 2090
Vienoje
porcijoje:
525
kcal
25,8 g.
Baltymų
22,8 g.
Angliavandenių
35,6 g.
Riebalų
13,8 g. 2,9 g. 2,5 g.

Ingredientai

86 g.
 virtos
639 g.
4 g.
19 g.
Iš viso:
1813 g. (porcijos svoris: 302 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Bulvių ir lašišos apkepas

Paruošimo būdas

1. Pomidorus nuplauti, nusausinti ir perpjauti pusiau.
2. Nuplovus porą, nusausinkite, supjaustykite žiedais ir švelniai pamaigykite apšlakstę alyvuogių aliejumi.
3. Nuplaukite lašišos file ir supjaustykite plonomis juostelėmis.
4. Nuluptas ir išvirtas bulves supjaustykite plonomis riekelėmis arba sutarkuokite burokine tarka.
5. Įkaitinti orkaite iki 180 laipsnių.
6. Į orkaitės skardą įdėkite sviestinio popieriaus.
7. Ant kepimo popieriaus dėkite sluoksnį bulvių (apie 2 cm.). Ant bulvių dėti porus, lašišos file, pagal skonį druskos ir pipirų. Pjūvio puse žemyn ant žuvies sudėkite vyšninius pomidorus.
8. Grietinę išplakti kartu su kiaušiniu, įberti smulkiai tarkuotą kietą sūrį, įberti truputi druskos ir maltų pipirų.
9. Pagamintu plakiniu apipilti apkepą. Kepti 30 minučių.

Įvertinimas

5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1

Kita informacija

Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 5,42 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: