1. Dedame nuskustas morkas ir bulves į puodą. Įpilam vandens kad apsemtu ir verdame.
2. Užvirus vandeniui sumažinti ugnį ir palikti virti dar 25 minutes.
3. Išvirus nukošiame vandenį, supilame pieną, įdedame sviesto ir sutriname bulvių košę.
4. Į košę sudedame išvirtą gabaliukais pjaustytą vištos file.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
304
kcal
14,5 g.
Baltymų
52,8 g.
Angliavandenių
4,0 g.
Riebalų
2,2 g.
7,2 g.
5,2 g.
Ingredientai
2 vnt.
8 vnt.
25 ml.
0.5 stikl.
200 g.
1704 g.
24 g.
125 g.
Iš viso:
2257 g. (porcijos svoris: 376 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 1,27 €