1. Išvirti bulves ir morkas pasūditame vandenyje ir sutrinti (atskirai).
2. Susmulkinti svogūną ir apkepti, sumaišyti su sutrintomis morkomis.
3. Ištepti kepimo indą sviestu ir pabarstyti džiuvesėliais, įdėti dalį bulvių košės, ant viršaus sudėti trintas morkas ir likusias bulves. Užpilti grietinę, sumaišytą su pomidorų padažu, pagardinta druska ir pipirais.
4. Kepti orkaitėje.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
347
kcal
7,8 g.
Baltymų
62,5 g.
Angliavandenių
7,9 g.
Riebalų
4,5 g.
9,5 g.
8,5 g.
Ingredientai
4 vnt.
1 vnt.
2 valg. šaukšt.
3 valg. šaukšt.
1 valg. šaukšt.
4 valg. šaukšt.
400 g.
110 g.
28 g.
21 g.
16 g.
48 g.
Iš viso:
1693 g. (porcijos svoris: 423 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,16 €
Vegetariškas patiekalas