1. Nulupti tris česnako galvas, sudėti į nedidelį kepimo indą, apšlakstyti aliejumi, uždengti folija ir kepti orkaitėje 20 minučių 220 laipsnių temperatūroje, kol česnako skiltelės pasidarys auksinėmis ( kepant vis pažiūrėti kad nesudegtų).
2. Į šiltą puodą dėti sviestą (jį išlydit), subert susmulkintus čiobrelius, svogūnus ir apkepti kol svogūnai suminkštės.
3. Sudėti šviežių ( 2 nuluptas galvas) ir keptų česnakų skiltelių.
4. Sudėti susmulkintas bulves, užpilti sultiniu ir pavirti kol suminkštės česnakai ir bulvės.
5. Sriubą sutrinti su blenderiu, įdėt druskos, maltų pipirų.
6. Patiekt apibarsčius tarkuotu parmezano sūriu.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
333
kcal
9,6 g.
Baltymų
38,6 g.
Angliavandenių
16,4 g.
Riebalų
6,9 g.
3,5 g.
6,0 g.
Ingredientai
2 valg. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
2 vnt.
1 žiubsn.
3 vnt.
1 l.
200 ml.
2 žiubsn.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
28 g.
28 g.
140 g.
0 g.
639 g.
1043 g.
160 g.
4 g.
Iš viso:
2246 g. (porcijos svoris: 374 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
2.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1
Kita informacija
Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 1,85 €