Česnakų sriuba su parmezano sūriu
Sukurta prieš: , Kategorija: Sriubos, Peržiūrų kiekis: 2077
Vienoje
porcijoje:
333
kcal
9,6 g.
Baltymų
38,6 g.
Angliavandenių
16,4 g.
Riebalų
6,9 g. 3,5 g. 6,0 g.

Ingredientai

 3 galvos kepimui + 2 virimui
5 vnt.
2 valg. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
3 vnt.
1 žiubsn.
 3 galvos kepimui + 2 virimui
200 g.
28 g.
639 g.
4 g.
Iš viso:
2246 g. (porcijos svoris: 374 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Česnakų sriuba su parmezano sūriu

Paruošimo būdas

1. Nulupti tris česnako galvas, sudėti į nedidelį kepimo indą, apšlakstyti aliejumi, uždengti folija ir kepti orkaitėje 20 minučių 220 laipsnių temperatūroje, kol česnako skiltelės pasidarys auksinėmis ( kepant vis pažiūrėti kad nesudegtų).
2. Į šiltą puodą dėti sviestą (jį išlydit), subert susmulkintus čiobrelius, svogūnus ir apkepti kol svogūnai suminkštės.
3. Sudėti šviežių ( 2 nuluptas galvas) ir keptų česnakų skiltelių.
4. Sudėti susmulkintas bulves, užpilti sultiniu ir pavirti kol suminkštės česnakai ir bulvės.
5. Sriubą sutrinti su blenderiu, įdėt druskos, maltų pipirų.
6. Patiekt apibarsčius tarkuotu parmezano sūriu.

Įvertinimas

2.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1

Kita informacija

Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 1,85 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: