1. Jautiena supjaustome kubeliais ir apkepame.
2. Į 1.5l verdantį vandenį sudedam ryžius ir apkeptą mėsą.
3. Nuluptus pomidorus, svogūną, morką, papriką ir čilį papriką supjaustome kubeliais ir patroškiname 10 min. savo sultyse keptuvėje.
4. Keptuvės turinį sudedame į puodą, įberiam maltų juodųjų pipirų, druskos ir čilį maltą papriką. 20 min. paverdame uždengę dangtį.
5. Įdedame sutrintą česnaką, susmulkintas petražoles, susmulkintus krapus, bazilikus.
6. Uždengus puoda palaikome 15 min.
Sriuba turi būti tiršta.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
347
kcal
28,6 g.
Baltymų
26,7 g.
Angliavandenių
14,2 g.
Riebalų
6,4 g.
3,8 g.
7,2 g.
Ingredientai
500 g.
64 g.
1 vnt.
1 vnt.
2 vnt.
2 skilt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
500 g.
64 g.
150 g.
200 g.
260 g.
12 g.
0 g.
1 g.
0 g.
4 g.
Iš viso:
1339 g. (porcijos svoris: 335 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 8,26 €
Aštrus patiekalas