Charčio sriuba (aštri)
Sukurta prieš: , Kategorija: Sriubos, Peržiūrų kiekis: 2313
Vienoje
porcijoje:
347
kcal
28,6 g.
Baltymų
26,7 g.
Angliavandenių
14,2 g.
Riebalų
6,4 g. 3,8 g. 7,2 g.

Ingredientai

Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Charčio sriuba (aštri)

Paruošimo būdas

1. Jautiena supjaustome kubeliais ir apkepame.
2. Į 1.5l verdantį vandenį sudedam ryžius ir apkeptą mėsą.
3. Nuluptus pomidorus, svogūną, morką, papriką ir čilį papriką supjaustome kubeliais ir patroškiname 10 min. savo sultyse keptuvėje.
4. Keptuvės turinį sudedame į puodą, įberiam maltų juodųjų pipirų, druskos ir čilį maltą papriką. 20 min. paverdame uždengę dangtį.
5. Įdedame sutrintą česnaką, susmulkintas petražoles, susmulkintus krapus, bazilikus.
6. Uždengus puoda palaikome 15 min.
Sriuba turi būti tiršta.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 8,26 €
Aštrus patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: