1. Nuplautus svogūnus (nulupti) ir cukinijas supjaustyti griežinėliais.
2. Susmulkinti česnakus.
3. Iš paprikų išimti sėklas, nuplauti ir supjaustyti juostelėmis.
4. Nuplauti baklažanus, nusausinti ir supjaustyti nedideliais keturkampiais.
5. Įkaitinti didelę keptuvę su aliejumi ir pakepinti svogūnus, kol suminkštės. Įdėt saldžius pipirus ir truputi apkepti, suberti baklažanų gabaliukus ir truputi pasūdyti.
6. Į patroškintas daržoves sudėti cukinijų griežinėlius, pasūdyti, įdėti smulkintų česnakų.
7. Užberti smulkintų bazilikų, smulkintų čiobrelių lapų. Įpilti 1/8 l vandens. Troškinti 25 minutes.
8. Nuplikyti pomidorus ir nulupti. Supjaustyti į 8 dalis, išimti sėklas.
9. Likus 10 minučių iki troškinimo pabaigos sudėti pomidorus.
10. Patiekti apibarsčius smulkintomis petražolėmis.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
153
kcal
2,4 g.
Baltymų
13,2 g.
Angliavandenių
11,0 g.
Riebalų
1,5 g.
4,2 g.
6,3 g.
Ingredientai
0.5 vnt.
0.5 vnt.
0.5 vnt.
0.5 vnt.
1 vnt.
2 skilt.
3 valg. šaukšt.
0.5 valg. šaukšt.
0.2 arb. šaukšt.
0.2 arb. šaukšt.
1 vnt.
0.5 valg. šaukšt.
80 ml.
100 g.
100 g.
100 g.
162 g.
110 g.
12 g.
42 g.
10 g.
0 g.
130 g.
2 g.
80 g.
Iš viso:
1048 g. (porcijos svoris: 262 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,37 €
Vegetariškas patiekalas