1. Į puodą įpilkite aliejaus ir jį pakaitinkite. Sudėkite smulkintus svogūnus, morkas ir pakepinkite.
2. Supilkite daržovių sultinį, smulkintus konservuotus pomidorus. Virti 10 minučių.
3. Sudėti šaldytas pupeles, žirnelius. Virti 5 minutes.
4. Suminkštėjus daržovėms sudėt makaronus ir virti tol kol suminkštės.
5. Įberti prieskonius.
6. Patiekiant, užbarstyti tarkuoto fermentinio sūrio.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
254
kcal
13,5 g.
Baltymų
68,5 g.
Angliavandenių
6,2 g.
Riebalų
1,5 g.
7,8 g.
7,5 g.
Ingredientai
1 valg. šaukšt.
2 žiubsn.
20 g.
250 g.
2 vnt.
200 ml.
1 vnt.
0.9 stikl.
1 l.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
14 g.
1 g.
20 g.
250 g.
110 g.
105 g.
70 g.
121 g.
1022 g.
8 g.
Iš viso:
2124 g. (porcijos svoris: 531 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,81 €
Vegetariškas patiekalas