Faršu įdarytos bulvės
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 1991
Vienoje
porcijoje:
605
kcal
25,3 g.
Baltymų
51,0 g.
Angliavandenių
33,5 g.
Riebalų
11,0 g. 8,3 g. 7,2 g.

Ingredientai

1 vnt.
1 vnt.
1 skilt.
1 valg. šaukšt.
2 žiubsn.
 daržovių apkepimui
1 valg. šaukšt.
 bulvių
3 žiubsn.
2 vnt.
100 g.
110 g.
6 g.
8 g.
 daržovių apkepimui
13 g.
 bulvių
4 g.
426 g.
Iš viso:
970 g. (porcijos svoris: 485 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Faršu įdarytos bulvės

Paruošimo būdas

1. Nulupkite bulves ir išpjaukite jų vidų. Jai bulvės šviežios - kepti galima su lupenom.
2. Sutarkuokite nuluptas morkas, susmulkinkite svogūnus, susmulkinkite česnaką ir apkepkite keptuvėje su aliejumi.
3. Į faršą įmaišykite druskos, maltų pipirų, keptų svogūnų, keptų morkų ir česnakų.
4. Bulvių vidų pagardinkite bulvių prieskoniais, uždėkite kelis griežinėlius marinuoto agurko ir įdėkite faršo.
5. Kepti įkaitusioje orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 30 min.
6. Likus kelioms minutėms iki kepimo pabaigos, uždėkite tarkuoto sūrio maišyto su majonezu. Pakepkite dar kelias minutes kol i išsilydis sūris.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 3,72 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: