1. Nulupkite bulves ir išpjaukite jų vidų. Jai bulvės šviežios - kepti galima su lupenom.
2. Sutarkuokite nuluptas morkas, susmulkinkite svogūnus, susmulkinkite česnaką ir apkepkite keptuvėje su aliejumi.
3. Į faršą įmaišykite druskos, maltų pipirų, keptų svogūnų, keptų morkų ir česnakų.
4. Bulvių vidų pagardinkite bulvių prieskoniais, uždėkite kelis griežinėlius marinuoto agurko ir įdėkite faršo.
5. Kepti įkaitusioje orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 30 min.
6. Likus kelioms minutėms iki kepimo pabaigos, uždėkite tarkuoto sūrio maišyto su majonezu. Pakepkite dar kelias minutes kol i išsilydis sūris.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
605
kcal
25,3 g.
Baltymų
51,0 g.
Angliavandenių
33,5 g.
Riebalų
11,0 g.
8,3 g.
7,2 g.
Ingredientai
200 g.
1 vnt.
1 vnt.
1 skilt.
1 vnt.
20 g.
1 valg. šaukšt.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
2 vnt.
200 g.
100 g.
110 g.
6 g.
65 g.
20 g.
15 g.
8 g.
426 g.
Iš viso:
970 g. (porcijos svoris: 485 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 3,72 €