Grybų piure
Sukurta prieš: , Kategorija: Užkandžiai, Peržiūrų kiekis: 2138
Vienoje
porcijoje:
165
kcal
11,3 g.
Baltymų
6,8 g.
Angliavandenių
11,2 g.
Riebalų
7,0 g. 1,4 g. 3,1 g.

Ingredientai

2 valg. šaukšt.
0.5 vnt.
1 žiubsn.
55 g.
4 g.
Iš viso:
484 g. (porcijos svoris: 161 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Grybų piure

Paruošimo būdas

1. Svogūną ir pievagrybius susmulkinti.
2. Smulkintus kiaušinius ir pievagrybius sudėti į trintuvą ir iki košės sutrinti.
3. Įdėti druskos, pipirų, grietinės ir sumaišyti.
4. Sutarkuoti smulkiai fermentinį sūrį.
5. Pagamintą grybų masę supilti į molinius indus. Ant viršaus užbarstyti sūrio.
6. Kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 8 minutes.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 1,83 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: