1. Grybus nuplauti, supjaustyti kubeliais (1x1 cm.)
2. Sudėti sutrintą česnaką, majonezą, įberti truputi druskos, pipirų ir išmaišyti.
Skanus ir greitas pagaminimas patiekalas. Grybų reikia baltų ir neperaugusių. Majonezas turi būti tirštas, nes grybai gali išskirti sulčių. Salotas reikia gaminti prieš pat patiekimą.
Grybų salotos "Tu pats pievagrybis"
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Salotos, mišrainės,
Peržiūrų kiekis: 2506
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
81
kcal
3,7 g.
Baltymų
7,0 g.
Angliavandenių
5,3 g.
Riebalų
0,9 g.
1,3 g.
2,7 g.
Ingredientai
200 g.
2 valg. šaukšt.
2 skilt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
200 g.
30 g.
12 g.
4 g.
Iš viso:
247 g. (porcijos svoris: 124 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 1,23 €
Greitai pagaminamas
Vegetariškas patiekalas