Įdarytas didkepsnis
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 1465
Vienoje
porcijoje:
529
kcal
24,7 g.
Baltymų
55,4 g.
Angliavandenių
23,6 g.
Riebalų
10,2 g. 8,0 g. 5,9 g.

Ingredientai

Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Įdarytas didkepsnis

Paruošimo būdas

1. Kiaulienos faršą sumaišyti su džiūvėsiais, prieskoniais, smulkiai supjaustytais svogūnais, įmušti kiaušinį.
2. Iš pusės masės padaryti keturis kepsnius. Ant jų sudėti tarkuotą sūrį, smulkiai pjaustytas paprikas.
3. Ant kepsnių dėti likusią faršo dalį, gerai apspausti kraštus, kad įdaras liktu viduje.
4. Viršų apibarstyti sūriu (jai liko).
5. Skardą ištepti sviestu ir įkaitinti.
6. Kepti orkaitėje 45 minutes 200 laipsnių temperatūroje.
7. Patiekti su virtomis bulvėmis ir pjaustytais pomidorais.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 3,66 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: