1. Kiaulienos faršą sumaišyti su džiūvėsiais, prieskoniais, smulkiai supjaustytais svogūnais, įmušti kiaušinį.
2. Iš pusės masės padaryti keturis kepsnius. Ant jų sudėti tarkuotą sūrį, smulkiai pjaustytas paprikas.
3. Ant kepsnių dėti likusią faršo dalį, gerai apspausti kraštus, kad įdaras liktu viduje.
4. Viršų apibarstyti sūriu (jai liko).
5. Skardą ištepti sviestu ir įkaitinti.
6. Kepti orkaitėje 45 minutes 200 laipsnių temperatūroje.
7. Patiekti su virtomis bulvėmis ir pjaustytais pomidorais.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
529
kcal
24,7 g.
Baltymų
55,4 g.
Angliavandenių
23,6 g.
Riebalų
10,2 g.
8,0 g.
5,9 g.
Ingredientai
300 g.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
1 vnt.
3 valg. šaukšt.
1 valg. šaukšt.
5 vnt.
4 vnt.
300 g.
8 g.
44 g.
21 g.
14 g.
1065 g.
520 g.
Iš viso:
2075 g. (porcijos svoris: 519 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 3,66 €