1. Į faršą įmušti kiaušinius ir išminkyti.
2. Įdėt maltų pipirų, druskos, sukapotas petražoles. Viską gerai įmaišyt.
3. Įmaišyt majonezo.
4. Įmaišyt miltus.
5. Rankomis formuoti blynelius.
6. Kepti keptuvėje ant įkaitinto aliejaus. Kepti apie 3 minutes kiekvieną pusę ant nedidelės ugnies.
7. Patiekti su virtomis bulvėmis.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
547
kcal
36,2 g.
Baltymų
45,3 g.
Angliavandenių
24,3 g.
Riebalų
7,8 g.
5,2 g.
3,0 g.
Ingredientai
500 g.
4 vnt.
100 ml.
4 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
1 sauj.
4 vnt.
500 g.
176 g.
100 g.
33 g.
4 g.
20 g.
852 g.
Iš viso:
1686 g. (porcijos svoris: 422 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 3,53 €