Jautienos kepsniai
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 1963
Vienoje
porcijoje:
547
kcal
36,2 g.
Baltymų
45,3 g.
Angliavandenių
24,3 g.
Riebalų
7,8 g. 5,2 g. 3,0 g.

Ingredientai

4 g.
852 g.
Iš viso:
1686 g. (porcijos svoris: 422 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Jautienos kepsniai

Paruošimo būdas

1. Į faršą įmušti kiaušinius ir išminkyti.
2. Įdėt maltų pipirų, druskos, sukapotas petražoles. Viską gerai įmaišyt.
3. Įmaišyt majonezo.
4. Įmaišyt miltus.
5. Rankomis formuoti blynelius.
6. Kepti keptuvėje ant įkaitinto aliejaus. Kepti apie 3 minutes kiekvieną pusę ant nedidelės ugnies.
7. Patiekti su virtomis bulvėmis.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 3,53 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: