1. Žuvį išvalyti, nuplauti, pasūdyti, apibarstyti maltais pipirais.
2. Nuplikyti citriną, supjaustyti plonomis skiltelėmis ir kartu su petražolių stiebialiais sudėti į žuvies vidų.
3. Nuo petražolių nuskinti lapelius ir sukapoti.
4. Česnaką nulupti ir sukapoti.
5. Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti skiltelėmis.
6. Patepti aliejumi skardą. Sudėti pusę bulvių. Pabarstyti druskos, petražolių, česnakų. Uždėti žuvį ir sudėti likusias bulves ir petražoles. Pasūdyti.
7. Ant bulvių užpilti 4 šaukštus alyvuogių aliejaus.
8. Kepti orkaitėje 25 minutes 175 laipsnių temperatūroje. Palaistyti likusiu aliejumi ir kepti dar 22 minutes.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
485
kcal
34,1 g.
Baltymų
33,1 g.
Angliavandenių
23,7 g.
Riebalų
3,8 g.
4,6 g.
1,8 g.
Ingredientai
1 kg.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
1 vnt.
1 sauj.
5 vnt.
4 skilt.
6 valg. šaukšt.
1000 g.
8 g.
73 g.
20 g.
1065 g.
24 g.
85 g.
Iš viso:
2278 g. (porcijos svoris: 380 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 3,05 €
Vegetariškas patiekalas