1. Supjaustykite lašišą apie 2 cm pločio griežinėliais ir įtrinkite druska, bei juodaisiais maltais pipirais. 25 minutes palikite marinuotis.
2. Sutarkuokite morkas, supjaustykite svogūnus pusžiedžiais.
3. Į įkaitinta su aliejumi keptuvę įdėkite smulkintus svogūnus, kepkite kol pagels. Tada sudėkite sutarkuotas morkas ir dar pakepkite apie 20 minučių.
4. Į kitą įkaitintą keptuvę su aliejumi, įdėkite pamirkytu išplaktame kiaušinyje ir apvoliotus džiūvėsiuose lašišos gabaliuku.
5. Kiekvieną pusę kepkite po ~ 8 minutes.
Kepta lašiša su svogūnais ir morkomis
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 3186
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
464
kcal
36,4 g.
Baltymų
8,0 g.
Angliavandenių
30,0 g.
Riebalų
6,3 g.
1,3 g.
2,0 g.
Ingredientai
1 kg.
2 vnt.
2 vnt.
1 sauj.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
3 valg. šaukšt.
1000 g.
200 g.
88 g.
38 g.
4 g.
39 g.
Iš viso:
1370 g. (porcijos svoris: 228 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 4,55 €
Vegetariškas patiekalas