Kepta lašiša su svogūnais ir morkomis
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 2008
Vienoje
porcijoje:
464
kcal
36,4 g.
Baltymų
8,0 g.
Angliavandenių
30,0 g.
Riebalų
6,3 g. 1,3 g. 2,0 g.

Ingredientai

200 g.
4 g.
Iš viso:
1370 g. (porcijos svoris: 228 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Kepta lašiša su svogūnais ir morkomis

Paruošimo būdas

1. Supjaustykite lašišą apie 2 cm pločio griežinėliais ir įtrinkite druska, bei juodaisiais maltais pipirais. 25 minutes palikite marinuotis.
2. Sutarkuokite morkas, supjaustykite svogūnus pusžiedžiais.
3. Į įkaitinta su aliejumi keptuvę įdėkite smulkintus svogūnus, kepkite kol pagels. Tada sudėkite sutarkuotas morkas ir dar pakepkite apie 20 minučių.
4. Į kitą įkaitintą keptuvę su aliejumi, įdėkite pamirkytu išplaktame kiaušinyje ir apvoliotus džiūvėsiuose lašišos gabaliuku.
5. Kiekvieną pusę kepkite po ~ 8 minutes.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 4,55 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: